Termeni și Condiții

Context

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a paginii de web www.reclamatio.ro.
Pagina de web www.reclamatio.ro este proprietatea F&F IT Services srl.
Utilizarea acestei pagini de către un terț prin logare, accesare sau în orice alt mod constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor prezentului document cu toate consecințele juridice care decurg de aici.

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti termeni si conditii. Folosirea continua de catre dvs a site-ului reclamatio.ro, dupa ce apare vreo modificare a acestor termeni, va fi supusa termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti termeni periodic. Folosirea continua de catre Dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, Dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti termeni numai intr-un document scris, semnat sau acceptat in alt mod de Dumneavoastra si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre Dumneavoastra sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti termeni vor ramane in vigoare si executabili. Acesti termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si Dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre Dumneavoastra a site-ului reclamatio.ro, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre Dumneavoastra a site-ului nostru.

F&F IT Services srl își rezervă dreptul de a modifica conținutul și formatul paginii de web www.reclamatio.ro în orice moment, având inclusiv dreptul de a întrerupe sau restricționa temporar sau permanent fără notificări prealabile serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul paginii de web.

Pe scurt

Aici găsești detalii despre modul în care poți să folosești Reclamatio.

Accesul

Accesarea serviciilor se face utilizând pagina de web www.reclamatio.ro.

Proprietatea intelectuală

Conținutul paginii www.reclamatio.ro (logo-ul, grafica Web, texte, programe etc.) este proprietatea F&F IT Services srl și este protejat prin legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe cu modificările și completările ulterioare.
Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor și informațiilor pentru a fi utilizate în scopul obținerii direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul.
Se interzice realizarea, fără acordul proprietarului, de interconectări între pagina de web www.reclamatio.ro și alte pagini web. Dacă totuși asemenea interconectări se produc fără acordul proprietarului acesta este exonerat de orice consecință juridică care ar putea rezulta.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul reclamatio.ro nu va acorda nici-o licenta sau drept de a utiliza oricare din denumiri, elemente de logo, fotografii, inregistrari video, marci, texte, programe. Nu veti utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri, de la care am obtinut licente. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software sau alt element subiect al drepturilor de autor de pe site-ul nostru. Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@ff-romania.ro

Pentru orice încălcare a drepturilor sale, proprietarul are dreptul să acționeze atât pe cale civila cât și penală potrivit legislației în vigoare.
F&F IT Services srl are dreptul de a solicita sancțiuni aplicarea sancțiunilor legale sau plata de despăgubiri împotriva oricărui terț a căror acțiuni sunt de natură să pună în pericol în orice mod pagina web www.reclamatio.ro sau să-i afecteze securitatea și/sau credibilitatea.

Pe scurt

Aici vom adauga text care sa surprinda esenta paragrafului obositor din stanga.

Reguli de securitate

Sunt strict interzise:

  • orice fel de transmiteri prin poștă electronică utilizând date preluate în mod direct sau indirect de pe pagina web www.reclamatio.ro fără acordul scris al PROPRIETARULUI.
  • orice fel de modificări, alterari de date sau împiedicări de folosire parțială sau totala a datelor furnizate de pagina www.reclamatio.ro.
  • orice fel de tranferuri de date fără autorizarea expresa a proprietarului paginii de web www.reclamatio.ro.
  • orice fel ce acțiuni care au scopul de a modifica, altera, șterge sau sustrage date aflate pe pagina www.reclamatio.ro în vederea producerii de consecințe juridice și /sau obținerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.

Pe scurt

Aici vom adauga text care sa surprinda esenta paragrafului obositor din stanga.

Răspunderi


Accesul și utilizarea de către un terț a paginii de web www.reclamatio.ro se face pe răspunderea proprie a utilizatorului, neputând fi angajată în nici un mod răspunderea juridica a PROPRIETARULUI.
F&F IT Services srl nu poate fi facuta raspunzatoare pentru daune aduse calculatorului Dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre Dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre Dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului reclamatio.ro sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta. Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Pe pagina de web www.reclamatio.ro PROPRIETARUL poate găzdui materiale publicitare aparținând unor terți, inclusiv bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub raspunderea PROPRIETARULUI, facandu-se pe propria raspundere a utilizatorului respectiv.
Deși F&F IT Services srl depune eforturi constante și încearcă să actualizeze tot timpul informațiile, software-ul și alte servicii, acest site poate conține erori și omisiuni pentru care compania nu își asumă nicio responsabilitate. Validarea datelor colectate se realizează prin formularul de corecție destinat companiilor.
PROPRIETARUL are dreptul de a modifica sau completa prezentul regulament în orice moment fără nicio notificare prealabilă. Orice actualizare a prezentului regulament produce efecte juridice din momentul postării pe pagina web www.reclamatio.ro.

Pe scurt

Aici vom adauga text care sa surprinda esenta paragrafului obositor din stanga.

Confidențialitate

Orice informație cu caracter personal comunicată cu ocazia utilizării paginii web www.reclamatio.ro este supusă regimului juridic prevazut de dispozițiile legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

F&F IT Services srl a înregistrat la ANSPDCP declarația de notificare sub nr. 11582/2016.

Datele dumneavoastră vor fi utilizate de către F&F IT Services în urmatoarele scopuri:

  • în scopul prelucrării solicitării dumneavoastră, inclusiv transmiterea informațiilor către companiile reclamate/ANPC (în funcție de opțiunea urilizatorului) în vederea rezolvării reclamației depuse; F&F IT Services srl se obligă să nu facă publice datele cu caracter personal transmise de către dumneavoastră prin intermediul Site-ului și să nu le dezvaluie către terțe părți, cu excepția partenerilor (compania reclamată). În această situație F&F IT Services srl se va asigura că partenerul colaborator va îndeplini cerințele legale cu privire la protecția datelor cu caracter personal.
  • în scopul informării dumneavoastră privind evoluția și starea tichetului (reclamației) înregistrat pe www.reclamatio.ro.
  • pentru marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail și SMS cu privire la servicii, concursuri sau orice alte acțiuni de marketing desfășurate de către F&F IT Services srl (numai în măsura în care persoana vizată și-a exprimat acordul expres și neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului și/sau telefonului in acest scop).

Prin completarea datelor dumneavoastră în formularul de creare de cont declarați că acceptați necondiționat ca datele dumneavoastră personale să fie incluse în baza de date Reclamatio și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către F&F IT Services srl și colaboratorii săi în vederea soluționării reclamației înregistrate de Dumneavoastră.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 Dumneavoastra aveti dreptul de a solicita intr-o forma inteligibila datele care fac obiectul prelucrarii, principiile de functionare al mecanismului de prelucrare a lor dupa cum puteti solicita interventia asupra datelor sau stergerea acestora printr-o cerere adresata F&F IT Services srl. In situatia in care, la un anumit moment dat din viitor, Dumneavoastra va opuneti stocarii, prelucrarii sau transferarii datelor va rugam sa ne comunicati aceasta in scris la adresa office@ff-romania.ro.

Pe scurt

Aici vom adauga text care sa surprinda esenta paragrafului obositor din stanga.

Notificări și Litigii

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre Dumneavoastra si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre Dumneavoastra a site-ului reclamatio.ro, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a S.C. F&F IT Services srl. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor termeni sau legata de acesti termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

În măsura în care vreun utilizator va dori să semnaleze vreo problemă sau să facă o sugestie cu privire la pagina web www.reclamatio.ro o poate face în scris la adresa de mail office@ff-romania.ro.

F&F IT Services srl
Piata Consiliul Europei 1, et. 8, 300627 Timisoara, Romania

Tel: +40 356 089 111
Mobil: +40 752 192 397
Cod fiscal: RO24054628
Nr. Înreg. Registrul Comerţului: J35/2242/2008

Pe scurt

Aici vom adauga text care sa surprinda esenta paragrafului obositor din stanga.